Leefregels MiND&FiT Blijvend Afvallen enSlank Blijven

Leefregels MiND&FiT Blijvend Afvallen enSlank Blijven

De spelregels voor succes...

Het MiND&FiT Blijvend afvallen en slank blijven traject bestaat uit 4 leefregels. Volg deze op voor het slagen van het traject.

- Keer terug naar je eerste blauwdruk

- Eet langzaam en bewust zonder drinken

- Stop zodra je voldaan bent

- Luister de audio dagelijks


REGEL 1: KEER TERUG NAAR JE EERSTE BLAUWDRUK

Hier wordt mee bedoelt dat generaties terug slechts 3 maaltijden gegeten werden.
Het ontbijt werd als belangrijkste maaltijd van de dag gezien. Daarna de lunch, gevolgd door een karig diner. Ga weer terug naar 3 maaltijden per dag (Dus zonder de tussendoortjes die nu vaak (deels onbewust) gedurende de dag genomen worden)

Zoals ze vroeger zeiden:
Ontbijt als een koning, Lunch als een heer, Dineer als een bedelaar

REGEL 2: EET LANGZAAM EN BEWUST ZONDER DRINKEN

Als je te snel eet, merk je niet dat je allang vol zit. Je onbewuste heeft namelijk niet de tijd gekregen om een "voldaan" seintje te sturen naar je maag. Eet daarom langzaam en bewust. Kauw elke hap 15 tot 20 keer, want het duurt vaak 20 minuten voordat er een signaal komt dat je voldaan bent. Als je langzaam eet is de kans groter dat je een signaal krijgt wanneer je voldaan bent en niet pas als je propvol zit en dat is waar het om draait. Want we leven tenslotte niet om te eten, we eten om te leven.

Drink niets 20 minuten voor je maaltijd tot 20 minuten na je maaltijd. Drinken verdunt namelijk de maagsappen en vermindert daarmee de werking van de spijsvertering.

REGEL 3: STOP ZODRA JE VOLDAAN BENT

Zodra je een seintje krijgt dat je voldaan bent stop je met eten. Voldaan is prima, vol niet.

Heb je moeite om te stoppen zodra je voldaan bent? Neem dan ’s avonds eerst een klein voorgerechtje zoals een soepje of kleine salade zodat de 20 minuten van het signaal naar je onbewuste al ingaan om aan te geven dat je voldaan bent. Ook kun je kleinere borden gebruiken, zodat het lijkt of je een grote portie hebt. Je merkt snel genoeg dat je voldaan bent en die grotere porties niet meer nodig hebt.  

REGEL 4: LUISTER DE AUDIO DAGELIJKS

Na de eerste sessie waarbij de virtuele maagband geplaatst wordt of hypnotische maagverkleining geïnstalleerd, krijg je een MP3 toegestuurd. De eerste 30 dagen luister je deze dagelijks zodat alles goed in je onbewuste geinstalleerd wordt. Luister deze mp3 minimaal 1x per dag, bij voorkeur voor het slapengaan (in ieder geval niet tijdens het besturen van voertuigen). Het geeft niet als je in slaap valt, want je onbewuste is altijd alert.