Herken jij je in het verhaal van Anna?
Herken jij je in het verhaal van Anna?
06 juni 2021 

Herken jij je in het verhaal van Anna?

Vrijer, energieker en slanker…

Anna is leuke vlotte dame van 40 jaar, een leuke baan, 3 kinderen gelukkig getrouwd. Op het eerste oog had ze het allemaal prima voor elkaar. Toch zat Anna niet lekker in haar vel. Contant had ze dat gevoel te moeten presteren. Op haar werk, thuis en bij de tennisclub. Altijd voelde ze dat mooier, groter en beter moest. En die druk leek steeds hoger te worden, helemaal met drie kinderen thuis die ze naast haar baan ook nog moest begeleiden bij hun schoolwerk. Ze werd er helemaal radeloos van en voelde constant die druk. Ze werd steeds vermoeider, kreeg meer en meer last van haar rug en andere pijntjes, kon niet in slaap kunnen komen en bleef maar malen over hoe ze alles moest organiseren. Dingen die nu achteraf gezien helemaal niet zo belangrijk waren.

Anna had al eens van een vriendin over de Mindful Walk gehoord. Ze nam contact op of de Mindful Walk niet iets voor haar was om in beweging te komen en haar hoofd leeg te maken. Gedurende het gesprek met Anna bleek dat Anna het eigenlijk allemaal zelf wilde oplossen. Van huis uit had ze meegekregen dat ze haar eigen “boontjes moest doppen”. Maar…ze wist helemaal niet hoe ze dit aan moest pakken. Gedurende het gesprek bleek dat Anna toch wel wat oude patronen te doorbreken had en de vraag was of ze daar ook echt vanaf wilde. Samen kwamen we tot de conclusie dat als Anna echt wilde veranderen en een transformatie wilde doorgaan en ook echt het commitment en de energie had om in zichzelf te investeren het High performance – traject het beste bij haar paste.

Anna was er echt helemaal klaar mee om steeds maar in de schaduw te staan van anderen, zich te conformeren aan wat anderen (collega’s, vrienden, ouders en zelfs haar man en kinderen) van haar wilden. Ze wilde uit hun schaduw stappen en nu eindelijk zelf eens die zo’n zien schijnen, helemaal zichzelf worden en de dingen doen die zij leuk vindt. Niet omdat anderen dat van haar verlangen maar omdat ze hier zelf blij van wordt.

Anna heeft inmiddels een aantal sessies gehad. Sommige sessies waren best heftig voor Anna omdat ze geconfronteerd werd met die oude patronen. Patronen die veel meer impact op haar leven hadden dan dat ze ooit gedacht had. Oude gewoontes die zo gewoon waren dat ze er niet eens meer bij stil stond. Wat heeft ze veel inzichten gekregen en wat is er veel SH*T opgeruimd.

Het is zo mooi om te zien waar ze nu staat. Als ze door was blijven gaan, was dit heel anders geweest, dan was ze met haar pijnklachten blijven rondlopen, was ze nog meer aangekomen omdat ze van frustratie begon te eten, was ze nog steeds moe, rusteloos en geïrriteerd naar haar omgeving.
Nu voelt ze zich een totaal ander mens. Als een bloem die eindelijk uit de knop is gekomen door het zonlicht wat op haar schijnt. Ze heeft meer en meer energie, geen pijnklachten meer en ze maakt zich niet meer druk om wat er anderen zeggen of vinden en kan haar eigen pad bewandelen. Er is letterlijk een last van haar schouders gevallen. Ze heeft zelfs een aantal hobby’s, waar ze de tijd niet meer voor nam sinds de kinderen, weer opgepakt en voelt zich vrij in haar doen en laten. Ze voelt zich beter, energieker en fitter dan ooit en is een flink aantal kilo’s kwijt.

Hoe mooi is dat?

Heb je na het lezen van dit verhaal…WoW! Dat wil ik ook!

Dan kan ik je wat leuks vertellen….dat is mogelijk.

Stuur mij een PB waar jij tegenaan loopt en waar ik je mee kan helpen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wel een (logische) disclaimer….ik werk alleen met mensen die ECHT die verandering willen maken en hier ook ZELF energie en tijd in willen steken om een transformatie te willen maken. Ik geef jou 100% en meer en verlang dus ook 100% commitment van jou 😃.
Over de schrijver
Reactie plaatsen