H.I.G.H. P.erformance - traject
Coaching op het hoogste niveau

H.I.G.H. P.erformance - traject

Dit traject is ontworpen om jou te helpen je leven te transformeren. In dit traject ben je verzekerd van de beste persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen zodat jij de mogelijkheden die al in je zitten, kunt benutten.

6

Analyseren

Door het probleem te analyseren, op zoek te gaan naar de oorzaak van je probleem door in contact te komen met je onbewuste, zul je de diepere oorzaak van je problemen en klachten ontdekken.
7

Transformeren

Door jezelf te bevrijden van je emotionele, fysieke of mentale blokkades zul je tot een innerlijke transformatie komen en daarmee tot een oplossing voor jouw probleem.

Installeren

Door de oplossing voor jouw probleem te installeren in je onbewuste zul je steeds zelfverzekerder en vol vertrouwen in het leven staan en de vrijheid ervaren die daarbij hoort.

HIGH Performance

Jij loopt al een tijdje tegen allerlei zaken aan in je leven. In je jeugd heb je bepaalde dingen meegemaakt waardoor je nu niet verder komt. Bepaalde ongewenste patronen en gedrag lijken zich te herhalen en belemmeren je. Je hebt het gevoel constant tegengehouden te worden. Je ervaart stress, maakt je zorgen en je hebt misschien zelfs fysieke klachten door je situatie.


Jij bent klaar voor VERANDERING omdat je beseft dat het zo niet verder kan en gunt jezelf het commitment om nú te investeren in JEZELF. Niet alleen met geld maar ook met energie en commitment. Gaan voor de volle 100%, nee..zelfs 200%!


Wil je dat?


Dan ben jij klaar voor het  H.I.G.H. P.erformance coachingstraject. 


Dit traject is ontworpen om jouw leven compleet te transformeren.


Tijdens dit traject krijg jij 1 op 1 coaching specifiek afgestemd op jou om jou je doelstellingen te laten halen.


Je krijgt Helder en Inzichtelijk hoe jij Gemotiveerd tot je Hoogste Potentieel kunt komen. Het traject wordt helemaal afgestemd op jou, want ieder mens is anders. Wat je gaat bereiken in het traject is dat jij je blauwdruk ondekt, wie jij bent zonder belemmeringen, je droom of missie ontdekken en eindelijk vrij kunnen leven zoals jij dat wilt. Dat jij leeft naar je droom, omdat niets of niemand jou meer in de weg staat om op het hoogst mogelijke potentieel te functioneren. 

1 op 1 coaching

Dit coachingstraject start met een vrijblijvend telefonisch intakegesprek waarin wordt afgestemd of en hoe ik kan aansluiten bij jouw hulpvraag.


Het H.I.G.H. P.erformance coachingstraject is een coachingstraject van:

 • 5 high performance 1 op 1 coachingssessies
 • tussentijdse begeleiding 
 • begeleidende mp3’s in de online leeromgeving
 • en een terugkomsessie


Wat krijg je:

 • Je krijgt helder en inzichtelijk wat je droom of missie is
 • Je weet waar jij voor wilt staan en waar jij blij van wordt
 • Je leert uit te gaan van je innerlijke kracht
 • Alle belemmeringen en obstakels worden getransformeerd om dat te kunnen bereiken
 • Jij kunt hierdoor tot je hoogste potentieel komen
 • Je kunt zijn wie jij eigenlijk bent
 • En zult de vrijheid ervaren die dat met zich meebrengt
Focus

Gun jij jezelf die complete transformatie?

 • Jij wilt alleen het allerbeste voor jezelf
 • Je wilt voor eens en voor altijd al jouw oude SH*t opruimen
 • Je bent klaar voor verandering en wilt er echt voor gaan
 • Je hebt 100% commitment om jouw dromen te verwezenlijken
 • Je keert terug naar je blauwdruk om vanuit je kern en innerlijke kracht te leven
 • Je kunt nog dieper leren vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie
 • Je zult meer rust en vrijheid ervaren
 • Je hoogste potentieel is oneindig en kent geen enkele begrenzing
 • Jij kunt daardoor bereiken wat je maar wilt als je daarnaar durft te leven

High Performance coaching

Tijdens de sessies maak ik gebruik van de meest effectieve en doeltreffende technieken. Waaronder High Performance hypnose, NLP, Time Line Therapy, IEMT, OldPain2Go, EFT en cognitieve gedragstherapie zijn. 

Belemmeringen

De belemmeringen die je ervaart waardoor mentale blokkades, lichamelijke problemen of ongewenst gedrag ontstaan, sporen we op om deze voor eens en voor altijd uit je systeem te wissen.

Patronen

Als je eens goed naar je leven kijkt zul je veel vaste patronen en gewoontes ontdekken. Deze zijn niet altijd handig en kunnen zelfs erg nadelig zijn. Door deze patronen te doorbreken zul je datgene kunnen bereiken wat je voor ogen hebt.

Inzicht

Door via je onbewuste in contact te komen met de onderliggende oorzaak van jouw probleem krijg je inzicht in hetgeen je doet. Zo kun jij een oplossing voor je probleem vinden en kun jij je probleem tot een oplossing transformeren.  

Gedrag

Het grootste deel van ons gedrag doen we onbewust. Het zijn ingesleten patronen die ons weinig energie kosten. Door bewust te worden van die patronen kun je je gedrag beïnvloeden zodat je anders kunt doen en zo je doelen wel kunt halen.

Controle

Neem het heft weer in eigen hand en pak de controle over je leven terug. Door inzicht te krijgen in  de oorzaak van jouw probleem en het gedrag wat hieruit voortvloeit kun je hierin veranderingen aan brengen. Daardoor kun jij de regie over je leven terugnemen.

Kern

Wanneer jij je emotionele, fysieke en mentale blokkades kunt doorbreken zul je tot de kern komen van wie je echt ben. Je zult ontdekken waar jij voor staat en wat jouw doel is in dit leven. Zo kun je leven vanuit jouw kracht.

Vrijheid

Het doorbreken van oude patronen en belemmeringen zal ervoor zorgen dat je een grote innerlijke vrijheid ervaart.Door deze patronen te transformeren kun jij leven naar je hoogste potentieel en je dromen bereiken.

2

Zelfvertrouwen

Doordat jij vanuit je innerlijke kracht kunt leven met de daarbij behorende vrijheid, zul je steeds meer zelfvertrouwen krijgen in hetgeen je doet. Je leven zal op elk level omhoog gaan omdat jij jezelf alleen maar het allerbeste gunt.
Tranformeer
€ 1997,-

H.I.G.H. P.erformance- traject

 • Gratis en vrijblijvende telefonische intake
 • 5 live high performance sessies
 • 1 op 1 coaching
 • Tussentijdse onlive begeleiding
 • toegang tot de online leeromgeving voor begeleidende hypnose mp3's
 • werkboek met opdrachten
 • terugkomsessie
 • betaling in termijnen mogelijk
Door de sessies heb ik inzicht in waar en wanneer er dingen zijn veranderd voor mij die een negatieve impact hebben gehad. Ik weet nu waar ik sta in het leven en hoe ik mijn dromen zonder obstakels kan bereiken. Ik vond je kennis en de beleving van de sessie erg fijn en als ik dit niet had gedaan had ik het stukje inzicht in mezelf nu niet gehad Je bent professioneel en hebt veel kennis, bent to the point en oprecht”
Review

Ellie

Ik kwam na lang twijfelen bij jou omdat ik vastliep in bepaalde dingen in mijn leven en me daarin opgesloten voelde. Naast het gevoel van vrijheid wat ik nu ervaar, ben ik direct na jouw eerste sessie ook gestopt met roken. Het voelde niet meer goed en ik heb het nu niet meer nodig. Ik heb de sessies (ondanks dat dat gevoel van vrijheid onbetaalbaar is) er ruimschoots weer uit en kan ook nog op vakantie met het geld wat ik nu bespaar doordat ik gestopt ben met roken. Super bedankt!

Anja

Vooraf had ik twijfel of het wel iets voor mij zou zijn en ik mij er wel aan kon overgeven. Door de sessies ben ik mij er nu van bewust dat ik bepaalde dingen los moet laten en dat het echt niet allemaal op mijn manier moet. Daardoor heb ik inzicht gekregen en kan ik eindelijk op weg naar de dingen die ik nog wil bereiken zonder dat kritische stemmetje in mijn hoofd.

M.

Zeer professioneel en mij een heel mooi inzicht gegeven. Ik voel mij zoveel beter.

Else

Marije vraagt goed door naar de kern van het probleem. Ze is een doelgerichte therapeut die weet wat ze doet. Het gesprek gaf al de nodige inzichten en de hypnose was fijn om te ervaren. De hypnose zorgde ervoor dat ik ook op onbewust niveau wijzigingen kon doorvoeren. Dankjewel voor de fijne sessies Marije!

Corine

Voordat ik besloot om te komen wist ik niet zeker of ik je gelijk zou vertrouwen om over bepaalde onderwerpen te praten, maar vanaf het eerste moment voelde ik me veilig. Door de sessie ben ik gaan beseffen dat het niet erg is om mezelf op de eerste plek te zetten. Dit geeft mij een heel ander beeld op relatie’s met personen in mijn leven en je gaf me de middelen om hier naartoe te werken. Het mooiste aan de sessie vond ik mijn emoties die loskwamen. Ik heb gehuild, maar het voelde zo fijn. Het was alsof alle spanning in mijn lichaam verdween. Als ik dit niet was aangegaan had ik mezelf dan nog veel langer niet op de eerste plek gezet en dat zou mij heel veel energie gekost hebben. Ik heb in heel veel jaren therapie nog nooit zo’n fijne sessie gehad. Je merkt direct dat jij weet hoe je met gevoelige onderwerpen om moet gaan. Je bent deskundig en je kan heel snel mensen een veilig gevoel geven. Dat zijn naar mijn mening de belangrijkste punten. Ik had nooit verwacht dat ik al na 1 sessie zo’n ander inzicht zou krijgen over heel veel in mijn omgeving. Je zei precies wat ik nodig had en naar  jou toe gaan was de beste keuze die ik in een hele lange tijd heb gemaakt. De positieve sfeer speelde daar ook een grote rol in. Nogmaals ontzettend bedankt.

Manon