B.O.O.S.T. - traject
Traject

B.O.O.S.T. - traject

Het Boost - traject is een onlive coach-traject waarin jij irritante of hinderende onhebbelijkheden, patronen of gedragingen kunt transformeren naar gewenst gedrag.

7

Analyseren

Door  het probleem te analyseren, op zoek te gaan naar de oorzaak van je probleem door in contact te komen met je onbewuste zul je de diepere oorzaak van je problemen en klachten ontdekken.

Transformeren

Door jezelf te bevrijden van hinderende onhebbelijkheden, patronen of gedragingen zul je tot een innerlijke transformatie komen en daarmee tot een oplossing voor jouw probleem.

Installeren

Door de oplossing voor jouw probleem te installeren in je onbewuste zul je steeds zelfverzekerder en vol vertrouwen in het leven staan en de vrijheid ervaren die daarbij hoort.

Geef jezelf een boost

Dit coachingstraject start met een vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Tijdens het intake-gesprek wordt afgestemd of en hoe ik kan aansluiten bij jouw hulpvraag.


In de sessies die volgen gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Door het B.O.O.S.T. - traject zul je Begrijpen wat de Onbewuste Oorzaak is van jouw probleem en daardoor tot een Succesvolle Transformatie komen. Oud en ongewenst gedrag wordt getransformeerd zodat jij weer vooruit kunt. Je krijgt inzicht in de onbewuste oorzaak van jouw probleem  zodat er veranderingen teweeg worden gebracht in jouw denken en jij weer de regie in handen krijgt om datgene te doen wat je wel wilt. 


Het Boost traject is een onlive coachingstraject van 3 sessies van ca. 60 minuten waarin oud onwenselijk gedrag getransformeerd wordt naar gedrag wat je wel wenselijk vindt.

Raket

Onlive 1 op 1 coaching

 • Voor lichte maar hinderende onhebbelijkheden, patronen of gedrag
 • Inzicht in de onbewuste oorzaak van jouw gedrag
 • Een transformatie van jouw oude ongewenste gedrag naar gewenst gedrag
 • Weer in regie over je leven
 • Meer eigenwaarde en zelfvertrouwen
8

De B.O.OS.T. voor je leven

 • Oude patronen doorbreken
 • Jezelf bevrijden van ongewenst gedrag
 • Positieve veranderingen bewerkstelligen
 • Vertrouwen op je eigen vermogens en kwaliteiten
 • Geef jezelf een innerlijke transformatie

Hypnotherapie

Tijdens de sessies maak ik gebruik van een combinatie van hypnose en andere effectieve en doeltreffende technieken. Dat kan onder andere NLP, Time Line Therapy, IEMT, OldPain2Go, EFT en cognitieve gedragstherapie zijn. 

Belemmeringen

De belemmeringen die je ervaart waardoor mentale blokkades, lichamelijke problemen of ongewenst gedrag ontstaan, sporen we op om dit om te buigen naar iets dat wel goed voor je werkt.

Patronen

Als je eens goed naar je leven kijkt zul je veel vaste patronen en gewoontes ontdekken. Deze zijn niet altijd handig en kunnen zelfs erg nadelig zijn. Door deze patronen te doorbreken zul je datgene kunnen bereiken wat je voor ogen hebt.

Inzicht

Door via je onbewuste in contact te komen met de onderliggende oorzaak van jouw probleem krijg je inzicht in hetgeen je doet. Zo kun jij een oplossing voor je probleem vinden en kun jij je probleem tot een oplossing transformeren.  

Gedrag

Het grootste deel van ons gedrag doen we onbewust. Het zijn ingesleten patronen die ons weinig energie kosten. Door bewust te worden van die patronen kun je je gedrag beïnvloeden zodat je anders kunt doen en zo je doelen wel kunt halen.

Controle

Neem het heft weer in eigen hand en pak de controle over je leven terug. Door inzicht te krijgen in  de oorzaak van jouw probleem en het gedrag wat hieruit voortvloeit kun je hierin veranderingen aan brengen. Daardoor kun jij de regie over je leven terugnemen.

Kern

Wanneer jij je emotionele, fysieke en mentale blokkades kunt doorbreken zul je tot de kern komen van wie je echt ben. Je zult ontdekken waar jij voor staat en wat jouw doel is in dit leven. Zo kun je leven vanuit jouw kracht.

Vrijheid

Het doorbreken van oude patronen en belemmeringen zal ervoor zorgen dat je een grote innerlijke vrijheid ervaart. Er zullen nieuwe dingen op je pad komen en jij voelt je vrij om daar onbevangen mee om te gaan.

Zelfvertrouwen

Doordat jij vanuit je innerlijke kracht kunt leven met de daarbij behorende vrijheid, zul je steeds meer zelfvertrouwen krijgen in hetgeen je doet. Je leven zal op elk level omhoog gaan omdat jij jezelf alleen maar het allerbeste gunt.

B.o.o.s.t.
€ 697,-

B.O.O.S.T. - traject

 • Gratis en vrijblijvende telefonische intake
 • 3 online hypnose sessies
 • geen reistijd
 • betaling in termijnen mogelijk
Vooraf had ik twijfel of het wel iets voor mij zou zijn en ik mij er wel aan kon overgeven. Door de sessies ben ik mij er nu van bewust dat ik bepaalde dingen moet los laten en dat het echt niet allemaal op mijn manier moet. Op de momenten dat het naar boven komt moet ik even met mijzelf in gesprek, het gaat nog niet vanzelf maar ben mij daar nu wel echt bewust van. Ik vond het heel bijzonder dat je jezelf toch echt kan overgeven, en dat er door jou stem en vragen dingen in je hoofd gebeuren die verhelderd zijn. Ik kon hierdoor even goed naar mij zelf kijken en zien wat het probleem bij mij is/was. Ik ben toch blij dat ik het gedaan heb, want hierdoor ben ik mij er steeds van bewust dat ik het voor mijzelf niet zo moeilijk moet maken en dingen los moet laten. Ik zou je aanraden aan anderen, omdat ik het een prettige ervaring vond. Ik heb het er met meerdere mensen over gehad en verteld hoe ik het heb ervaren en dat je een prettig, rustig persoon bent, en dat je goed in je werk bent.
Ria
Na de sessies heb ik een prachtig en waardevol inzicht gekregen waar ik verder mee kan. Het mooist aan de sessies vond ik dat ik zoveel beelden kreeg en ik me zo ontspannen voelde. Als ik dit niet zou hebben gedaan zou ik blijven worstelen met de onrust in mezelf. Je hebt een heldere manier van communiceren, bent alert en hebt goede zorg voor je cliënten. Je bent integer en straal rust en zekerheid uit.
Sonja

Hypnotherapie gedaan bij Marije. Ik wist niet of het echt iets voor mij was en of ik niet te nuchter ben, maar wat een unieke ervaring. Door het prettige en rustige gesprek vooraf kon ik mij overgeven aan de hypnose daarna. Bijzonder hoe je in een soort trance dingen doet en antwoord geeft. Heel goed naar mijzelf gekeken en een hoop van geleerd. Dit nu toepassen in het dagelijkse leven. Top, bedankt!

Jenny
Wat een bijzondere ervaring en wat een fijne inzichten heb ik gekregen. Hier kan ik zeker verder mee.

Jessica

Ik ben zo blij dat ik ondanks mijn twijfels wel te gaan een sessie gedaan heb. Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld sinds lange tijd en zie alles nu weer positief tegemoet
A.

Ik ben dichter bij mijn kern gekomen. Mijn waarheid spreken ook als dat betekent dat je iemand daardoor kan verliezen. Waarom dingen gebeuren en eigenaarschap nemen voor mijn keuzes. Dit heb ik weer gewonnen.

Gert